Политика приватности


КДС:

Правила о приватности

Бранко Драгаш изградио je апликацију Крипто Држава Србија као бесплатну апликацију. Ову услугу пружа Бранко Драгаш и без икаквих трошкова предвиђена је за употребу оваква каква је.

Ова страница се користи за информисање посетилаца о правилима прикупљања, коришћења и откривања личних података ако је неко одлучио да користи апликацијску услугу.

Ако одлучите да користите ову услугу, онда пристајете на прикупљање и употребу информација у вези са овом политиком. Личне податке који се прикупљају користе се за пружање и унапређење услуге. Не користимо и не делимо ваше податке са било ким, осим како је тако описано у овој политици приватности.

Изрази који се користе у овој политици приватности имају исто значење као и у нашим условима и одредбама, које је доступно у Крипто Држави Србији, осим ако је другачије дефинисано у овим Правилима о приватности.

Прикупљање и употреба информација

За боље искуство, током коришћења услуге, можемо вам тражити да нам доставите одређене личне информације, укључујући, али не ограничавајући се на њих, Не прикупљамо личне податке .. Информације које тражимо чуваће се на вашем уређају и ми њих не прикупљамо на било који начин.

Подаци података

Желимо да вас обавестимо да сваки пут када користите апликацијску услугу, у случају грешке у апликацији, на вашем телефону сакупљамо податке и податке (преко производа треће стране) сакупљамо податке података. Ови подаци дневника могу садржати информације као што су Интернет протокол вашег уређаја („ИП“) адреса, име уређаја, верзија оперативног система, конфигурација апликације приликом коришћења услуге, време и датум коришћења услуге и друге статистике .

Колачићи

Колачићи су датотеке са малом количином података, који се обично користе као анонимни јединствени идентификатори. Они се шаљу вашем прегледачу са веб локација које посећујете и чувају се у унутрашњој меморији вашег уређаја.

Ова услуга не користи изричито ове „колачиће“. Међутим, апликација може користити код треће стране и библиотеке које користе „колачиће“ за прикупљање информација и побољшање услуга. Имате могућност да прихвате или да одбијете ове колачиће и да знате када се колачић шаље на ваш уређај. Ако одлучите да одбијете наше колачиће, можда нећете моћи да користите неке делове ове услуге.

Провајдери

Могу запослити треће компаније и појединце из следећих разлога:

Да бисмо олакшали нашу услугу;

Да пружамо услугу у наше име;

Обављање услуга везаних за услуге; или

Да би нам помогли у анализи како се користи наша услуга.

Желимо да обавестимо кориснике апликацијске услуге да ове треће стране имају приступ вашим личним подацима. Разлог је у извршавању задатака који су им додељени у наше име. Међутим, они су дужни да податке не откривају или да њих користе у било које друге сврхе.

Сигурност

Ценимо ваше поверење у пружање ваших личних података, зато настојимо да користимо комерцијално прихватљива средства заштите. Али запамтите да ниједан начин преношења путем Интернета или начин електронског складиштења није 100% сигуран и поуздан, и не можемо гарантовати његову апсолутну сигурност.

Везе до других веб локација

Ова услуга може садржати везе до других веб локација. Ако кликнете на везу треће стране, бићете преусмерени на ту локацију. Имајте на уму да тим спољним локацијама не управљамо. Због тога вам топло саветујемо да проверите Политику приватности ових веб локација. Немамо контролу над њима и не преузимамо одговорност за њихов садржај, политике приватности или праксе било којих трећих страна или услуга.

Дечија приватност

Ове се услуге се не обраћају никоме млађем од 13 година. Свесно не прикупљамо личне податке од деце млађе од 13 година. У случају да откријемо да нам је дете млађе од 13 година доставило личне податке, одмах их бришемо са наших сервера. Ако сте родитељ или старатељ и свесни сте да нам је ваше дете пружило личне податке, обратите нам се тако да бих могли да предузмемо потребне радње.

Измене у овој политици приватности

Можемо повремено да ажурирамо нашу Политику приватности. Стога, саветујемо вам да прегледате ову тачку

периодично за било какве промене. Обавештаваћу вас о свим променама слањем нове Политике приватности на овој страници.

Ова политика ступа на снагу од 01-04-2020

Контактирајте нас

Ако имате било каквих питања или предлога у вези са нашом политиком приватности, не устручавајте се да нас контактирате на електронској адреси [email protected]